Klanten reacties

augustus 18, 2019

Super leuk om hier de verjaardag van je dochter te vieren. Warm welkom, gezellig en de aankleding is prachtig. De meiden vonden het geweldig en hebben intens genoten van hun middag als prinsesjes. Grt. Chantal

augustus 15, 2019

De workshop heb ik besteld voor de verjaardag van mijn dochter. Haar zusje, vriendin en nichtjes waren die dag van de partij. Alle meisjes voelden zich een ware prinses en straalden van het begin tot eind van het feest. Al met al hebben wij een fantastische prinsesjesdag gehad met veel dank aan Wendy en Thea, die met veel liefde en zorg de meisjes hebben ontvangen, opgemaakt, aangekleed en entertained. Hartelijk dank daarvoor.

juli 15, 2019

Mijn dochter en haar vriendinnetjes hebben een ontzettend leuk zeemeerminnenfeestje gehad. Het schminken, de spelletjes, het verkleden, het smikkelen en smullen; ze vonden alles leuk! Absoluut voor herhaling vatbaar!!!

juli 15, 2019

Mijn dochter en haar vriendinnetjes hebben een ontzettend leuk zeemeerminnenfeestje gehad. Het schminken, de spelletjes, het verkleden, het smikkelen en smullen; ze vonden alles leuk! Absoluut voor herhaling vatbaar!!!

juli 15, 2019

Afgelopen vrijdag hebben we hier onze grote Prinses haar 9de verjaardag gevierd!
De meiden werden op school opgehaald met de Roze limousine! Zo Gaaf!
Het is echt een super georganiseerd feestje, zit veel bij, en de meiden genieten constant!
Super in gericht ook! De meiden keken hun ogen uit!
Het is zeker de moeite waard, wij komen zeker nog terug met onze kleine Prinses!

Bedankt Wendy voor het Top feestje!
Onze Prinses heeft het super gehad!
En tot in December!

juli 11, 2019

Onze dochter heeft haar lagere schooltijd niet mooier kunnen afsluiten met een glamour (verjaardags) feestje! De meiden hebben genoten en zich echte glamour lady’s gevoeld

juli 9, 2019

Ik mocht komen kijken waar het feestje plaats zou vinden.
Wendy is erg aardig, Staat klaar om je te woord te staan.
Waar het feestje plaats vindt is schoon en ziet er verzorgd uit. Tot in details versierd.
Wendy heeft passie voor haar werk en dat zie je in alles terug.
De meiden hebben een super feestje gehad.
Alles was naar wens, (behalve de champagne, die was echt niet lekker, hoorde ik onafhankelijk terug van de meiden.)

juli 1, 2019

Mijn dochtertje en haar vriendinnen hebben een geweldige middag gehad op het Unicorn verjaardagsfeestje! het was heel uniek en een bijzondere ervaring en zeker een aanrader voor andere kindjes. De meiden hebben zich geen moment verveeld en hebben genoten van alle aandacht en de prachtige entourage.

Ga zo door, dames! Jullie hebben een heel mooie plekje en maken heel wat jarigen en hun vriendinnen erg blij en de verjaardag nog specialer!

juni 24, 2019

Mijn dochter heeft super genoten van haar verjaardag. Ze heeft heerlijk met haar vriendinnen de echte meiden dingen kunnen doen. Ze was zo enthousiast dat ze volgend jaar weer haar feestje bij glamour faces wil vieren. En de dames doen het super met de kinderen. Een GESLAAGD feest dus!!!

juni 23, 2019

2e jaar op rij weer een prachtig feestje gehad voor mijn dochter haar verjaardag! Ze voelde zich ook een echte Miss Beauty Queen. In de bus op weg naar huis nog aan iedereen haar ‘Miss Lint’ getoond, zo trots was ze. Alles word voor je geregeld en je krijgt ook nog mooie foto’s achteraf. De kids mogen prachtige kleding aan en alles word je verder uit handen genomen zodat je als ouder alleen maar kan genieten. Echt the place to be voor elke meidenparty

juni 3, 2019

Afgelopen woensdag de verjaardag van onze dochter Alina gevierd. Ze heeft een top verjaardag gehad en heb alleen maar leuke reacties van alle vriendinnetjes gekregen! Alles was top geregeld zoals beloofd!

mei 29, 2019

Miss Beauty Party van Simran was geweldig! De meiden hebben genoten en hebben heel veel nieuwe poses geleerd! Dank je wel voor deze superleuke dag!

april 29, 2019

Mijn dochter heeft haar 5e verjaardag gevierd bij Glamour Faces en echt alles zag er super uit! De taart, de versiering, de activiteiten, geweldig gedaan! De meiden hebben genoten van de Prinsessen Beauty feestje. Echt een aanrader!

maart 8, 2019

Afgelopen woensdag 6 maart heeft mijn dochter die werd 10 jaar een vip party gehad. Met de limo opgehaald, en gebracht naar het feestje! De meiden hebben een super feest gehad, ze hebben het er nog steeds over en zullen het nooit vergeten!
Wendy bedankt!

januari 21, 2019

Mijn ervaring met Glamour Faces was prima. Mijn dochter heeft daar een nail art workshop gevolgd met haar vijf vriendinnen. Bij binnenkomst werden wij prima opgevangen door de eigenaresse. Het geheel was super mooi aangekleed en ook de entourage eromheen. Om verliefd op te worden! De meiden werden super goed begeleid en konden ook zelf lekker hun gang gaan. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben ze een super leuke middag achter de rug en gingen ze allemaal voldaan weer naar huis!

januari 6, 2019

Ons 3e feestje alweer bij Glamourfaces en weer zeer tevreden. Zeer professioneel opgezet en echt superleuk afgestemd op jong en oud!
Wij gaan nog 1 keer voor ons 4e feestje en dan het zombiethema!

Dankjewel weer Glamourfaces voor een onvergetelijk feestje!

december 12, 2018

Omdat ik vorig jaar geen feestje heb kunnen geven voor mijn verjaardag hebben pappa en mamma dit goed gemaakt met een verjaardagsfeestje bij Glamour Faces.
We werden opgehaald bij school met een grote limousine en iedereen keek naar ons. We hebben een rondje door Almere gereden en kwamen toen bij Glamour Faces en gingen over de roze loper naar binnen.
Binnen was alles heel mooi gemaakt en bijna alles was roze, mijn lievelingskleur. Daar hebben we heel veel plezier gemaakt en gelachen. We hebben ons zelf opgemaakt en hele mooie kleren en schoenen aangedaan. Zo zijn we ook op de foto gegaan en we voelde ons allemaal een echte diva.
Het was echt top geregeld en ook de vele hapjes, popcorn en eten was lekker.
De fotoshoot is ook erg goed gelukt en zijn hele mooie foto's geworden.
Super bedankt voor het feestje van mijn leven Wendy en Simone maar natuurlijk ook pappa en mamma en al mijn vriendinnen.

november 15, 2018

Een superleuk zeemeerminnenfeestje gevierd met mijn dochter die 7 werd en 7 vriendinnen had uitgenodigd. Ze is helemaal gek van zeemeerminnen en zit ook op zeemeerminzwemles. Ik wilde echter niet het zwembad in met acht meisjes. Dit was denk ik ook veel leuker. Toen de deur open ging was het al één groot 'WOW-effect'. Een prachtig aangeklede ruimte helemaal in zeemeerminnenstijl. De meiden werden schitterend geschminkt en voelden zich op en top girly toen hun nagels werden gelakt, ze een mooie zeemeerminjurk aan mochten trekken en een professionele fotoshoot liepen. Tussendoor lekker limonade drinken uit de fontein en zeesnoepjes eten. Ook nog zeemeerminspelletjes en een cadeautje voor iedereen. Echt een geweldige totaalbeleving waar we nog lang met veel plezier op terug zullen kijken.

oktober 1, 2018

Dit jaar had mijn jongste dochter haar verjaardagsfeestje bij Glamour Faces gevierd. Kiara had voor de Miss Beauty Party gekozen en wat vonden de meiden het een geweldig feest. De meiden hebben een onvergetelijke dag gehad. Zoveel positieve reacties van de overige moeders gekregen dat hun dochters het zo naar hun zin hadden gehad. Ik ben blij dat Kiara en haar vriendinnen zo'n leuke dag hebben gehad en dat allemaal dankzij Wendy en Simone, wat hebben zij er een leuk feestje van gemaakt. De foto's zijn ook super mooi!!.
Hartelijk dank en tot ziens op het volgend feestje!

september 28, 2018

Geweldig prinsessen beauty feestje gehad!!
Wat hebben de meisjes genoten!!
Echt een aanrader!!

september 21, 2018

bedankt voor het ontzettend leuke unicorn🦄feest voor mijn dochter. Wat een onvergetelijke dag hebben ze gehad. we komen zeker terug!!

september 10, 2018

Voor mijn dochter haar 5de verjaardag heb ik gekozen voor het prinsessen beauty party.. en wat hebben zij n haar vriendinnetjes het na hun zin gehad. Een dag om niet makkelijk te vergeten!
Uitstraling helemaal top echt een prinsessen wonderland, love it!

Bedankt voor de goede service en zeer zeker tot de volgende keer🌸💕.

juli 12, 2018

Een super leuk feestje waarbij we zelf onze make-up mochten doen en onze nagels lakken. Daarna leuke foto's gemaakt en nog karaoke gezongen. Genoeg te snoepen en te drinken. Zeker een aanrader.

juli 10, 2018

Ik wil jullie bedanken voor 't super leuk glamour feestje. M'n dochter is nu nog aan 't nagenieten van haar feestje. Jullie hadden het echt super leuk georganiseerd voor de meiden. Echt TOP. Wij komen volgend jaar weer.
Super bedankt en ook voor de prachtige foto's.
🌹🌹

juni 9, 2018

Mijn dochter Maya heeft haar 8e verjaardag hier mogen vieren. Wat een happening en belevenis was het voor haar en haar vriendinnen/nichtjes. Zo blij hoe er voor hun is gezorgd. Ze mochten zich als een diva gedragen en dat hebben ze ook overtuigend gedaan. Super leuk de foto's die we erbij hebben gekregen. Het eten was ook top. Meiden kwamen niets te kort! Dank je wel voor het verzorgen van deze mooie en geweldige dag.

juni 4, 2018

Afgelopen vrijdag hebben we de verjaardag van onze dochter gevierd bij Glamour Faces.Een echt unicorn feestje.Wat heeft onze dochter samen met haar vriendinnetjes genoten zeg!Alles was tot in de puntjes geregeld!Nogmaals super bedankt Wendy,top!

april 23, 2018

Mijn dochter en haar vriendinnen hebben echt genoten! Opmaken, verkleden, dansen, zingen, lachen en lekker eten. Wat wil je nog meer. De aankleding is ook heel erg leuk!

april 15, 2018

Afgelopen woensdag een superleuk feestje gehad voor mijn 11-jarige dochter! Mijn dochter en haar vriendinnen waren erg enthousiast! Opmaken, verkleden, karaoke, fotosessie en lekker snoepen; alles was erg goed georgaiseerd! De volgende dag kregen we de mooie foto's via de mail toegestuurd. We hebben genoten!

april 11, 2018

Al ons derde kinderfeestje hier geboekt en altijd even tevreden!
Blije kinderen. Enthousiaste medewerkers. Aandacht voor de details. Echte aanrader.

april 2, 2018

Wat een super feestje!! De meiden hebben genoten en kan het iedereen aanbevelen.

maart 20, 2018

Mijn dochter heeft haar 10e verjaardag bij Glamour faces gevierd. De glamour party was een groot succes, de meiden hebben genoten en flink gelachen hoorde ik 🙂
Het verkleden in glamour jurken met hoge hakken was te gek.

Ik wil jullie hartelijk danken voor dit feestje wat jullie met zoveel plezier doen.

maart 16, 2018

Mijn dochter van 7 heeft een fantastisch kinderfeest gehouden. Op en top glamour met een geweldige begeleiding en super activiteiten. Kroon op het werk is toch wel de fotoshoot. Super leuk voor later!
Bedankt voor een geweldige dag!

maart 8, 2018

Lieve Wendy,

Wat was het leuk!
Mijn kleine meid en haar vriendinnen hebben zich op en top vermaakt.
Ze werden door jullie in de watten gelegd en voelden zich `echte dames´.

Dus bij deze bedankt voor jullie hartelijkheid en de prachtige foto´s!

Fazia

februari 13, 2018

Het was een super geslaagde middag. De meiden hebben zichtbaar genoten en mijn dochter raakt er niet over uitgepraat. Geweldig georganiseerd en begeleid door Wendy en Simone. De foto's zijn ook erg leuk geworden, een mooie impressie van de dag. Kortom een echte aanrader en, wie weet, voor herhaling vatbaar. Bedankt.

februari 9, 2018

De meiden vonden het stuk voor stuk fantastisch.
Super fijne begeleiding door Wendy en Simone en fijn dat de meisjes tussendoor ook even lekker 'vrij' waren en tijd hadden om samen te kletsen. Afsluitend dansen en karaoke was een feestje.
Mooie aankleding van de ruimte.
Kortom: een echt glamour feestje!

februari 4, 2018

Op 1 februari 2018 hebben wij onze dochter haar feestje gevierd bij Glamour Faces en het was een GROOT succes!
De meiden waren dol enthousiast en zijn er (zelfs nu na dagen) niet over uitgesproken.

De dames hebben er alles aan gedaan om het de meiden naar hun zin te maken en ik ben als moeder meer dan tevreden.
Op naar het volgende feestje!

Dank jullie wel!

januari 16, 2018

Wat een feest!!
Mijn dochter heeft haar 5e verjaadag gevierd bij Glamour Faces. Zij en haar 6 vriendinnetjes hebben het prinsessenbeauty arrangement gehad. Hoe de meiden omgetoverd werden in prinsessen, wauw!
En vooral de jarige werd erg in de watten gelegd!
Alles was compleet, versiering, activiteiten, eten en drinken.

Dit is een droom van elk meisje!!

Bedankt Glamour Faces voor dit onvergetelijke verjaardag!

Groetjes,
Genova

januari 5, 2018

Heel goed concept. Mijn dochter en haar gasten hebben genoten. De dag erna hebben zij het met hun ouders nog steeds over het Vaiana feestje.

Decoratie was op en top. De kids hebben zich geen minuur verveeld. De smink vonden zij ook helemaal geweldig.

Ik ben heel blij dat ik haar verjaardag heb uitbesteed aan Glamour Faces. Zeker een aanrader.

december 28, 2017

We hebben alweer een geweldig feest gehad bij Glamour Faces! De meisjes werden echte prinsessen met prachtige schmink, jurken en kroontjes! We komen al voor de derde keer terug bij Wendy (telkens met een andere thema) en het is elke keer wéér geweldig! Helemaal top verzorgd! Bedankt voor de onvergetelijke ervaring weer, Wendy!

december 4, 2017

Wat een geweldige make-up glamour party was het!! De meiden hebben er echt van genoten! Super mooie foto's zijn er gemaakt en die hebben wij heel snel ontvangen. Mijn dochter Jazmin zei dat ze nog nooit zo'n leuk feest heeft gehad als bij Glamour faces. Haar zusje heeft al haar vriendinnen al over de make-up glamour party verteld, alleen moet ze nog wel even wachten tot zij jarig is in september. De karaoke vonden ze ook helemaal te gek. Kortom een feest die de meiden niet zo snel zullen vergeten.

Mijn dochters zullen zeker volgend jaar terugkomen. Echt geweldig en echt een aanrader!! We zijn super tevreden!!
Hartelijk dank Wendy voor het organiseren van een top feest!!
Tot volgend jaar!
Cynthia, Jazmin en Kiara

november 30, 2017

Senna heeft dinsdag haar eerste kinderfeestje mogen vieren bij Glamour Faces. Het was geweldig! De versiering was compleet in Frozen stijl, de meisjes zijn heerlijk verwend en hebben de tijd van hun leven gehad. Een aanrader!

november 27, 2017

Onze dochter Bronagh heeft een super leuke middag gehad bij Glamourfaces! Dit is echt een heel leuke locatie om je verjaardag te vieren!

november 17, 2017

Mijn dochter heeft al twee keer glamour feestje gehad. Ze vind het het super geweldig.... en die mooie foto’s ... geweldig!

november 17, 2017

Mijn dochter heeft al twee keer glamour feestje gehad. Ze vind het het super geweldig.... en die mooie foto’s ... geweldig!

november 13, 2017

Super leuk geregeld! Me dochter 8 jaar en haar vriendinnen vonden het fantastisch! Lekker tutten, verkleden in al die mooie jurken en vooral de hakken vonden ze heel spannend! Dank jullie wel voor het leuke feestje!

november 10, 2017

Mijn dochtertje Elmira heeft haar 8e verjaardag gevierd bij Glamour Faces met een make-up glamour party!
Het is er leuk en feestelijk ingericht !
Gelijkl bij binnenkomst stap je al de wereld van glamour in . De meiden hebben genoten en er was genoeg aandacht voor ieder kind !
Bedankt Glamour Faces!

oktober 20, 2017

Mijn dochter heeft genoten samen met haar vriendinnetjes. Alles was top geregeld. Wendy top gedaan!

oktober 20, 2017

Afgelopen woensdag 27 september hebben wij de 10e verjaardag van onze dochter samen met nog 9 vriendinnen bij Glamour faces gevierd. En hoe!!! Het was 1 groot succes! Make-up, nagellak, jurken, boa's, high heels, brillen, pruiken, tassen noem het maar op....een groot walhalla voor meisjes. Ze gingen helemaal los. Mooie decoraties, alles goed verzorgd en 2 leuke dames die alles in goede banen hebben weten te leiden. Zeker een aanrader! Wij komen zeker nog een keer terug!

september 21, 2017

1 woord... wauw!!

Het was een goed, geolied glamourfeestje... Eentje om " u" tegen te zeggen. Alles was heel goed verzorgd. Tot in de puntjes...
Mijn prinsesje wilde graag een " prinsessen/Belle & the Beast/lipstick/make-up feestje" en daarvoor heeft Wendy gezorgd. Heel mooi versierd. Vooral de kleine details 😉
De kleine prinsessen zijn heel goed bezig gehouden.
Ze hebben flink gedanst en natuurlijk ook heerlijk gesnoept. Ze hadden het naar hun zin.

Many thanks Wendy en tot de volgende keer!

greetz..
Gwen

september 21, 2017

Hoi Wendy,
Wauw, wat heb je er een ontzettend leuk Frozen feestje van gemaakt en alles tot in de puntjes, tip top geregeld! De meiden waren héél erg enthousiast en allemaal enorm verwend met de mooie jurken en schmink 🙂 Dit heb je echt héél erg goed geregeld! Een absolute aanrader! Bedankt voor de mooie foto's.. Groetjes Patty

augustus 21, 2017

He Wendy,

Wat heeft Daphne genoten op haar partijtje. Ze heeft helemaal de blits gemaakt bij haar vriendinnetjes. Grappig, alle meisjes waren elf jaar, maar hadden dit nog nooit gedaan. De foto’s zijn helemaal top! Alle moeders zijn ook heel blij met de glamourfoto’s van hun dochters. Daphne zei ’s avonds dat dit haar leukste partijtje ooit was

Groet Jantien en Daphne

augustus 21, 2017

Afgelopen woensdagmiddag had mijn dochter haar glamourparty. Helemaal fantastisch hebben ze het gehad. Goed verzorgd, top georganiseerd en met als afsluiter prachtige foto’s van de fotoshoot. wat waren de meiden allemaal trots! Na afloop ook leuke reacties gekregen van de andere ouders.
Bedankt voor de leuke en gezellige middag. Zeker een aanrader voor een leuk en origineel feestje.

Groetjes, Wijnanda en Nikkie

juli 21, 2017

Hoi Wendy,

Bedankt voor alle mooie foto’s,wat zijn het er veel geworden! Nu een keuze maken welke naar de kids gaan. Het was een TOP feest !

Nogmaals dank,

Groet Carolien

juli 21, 2017

Goedemorgen,

Heel erg bedankt voor de foto’s. Ze zijn echt super!

De meiden hebben ontzettend genoten!

Groetjes, nadia

juni 21, 2017

Hoi Wendy, Je bent afgelopen vrijdagavond bij ons geweest. Allemaal geweldige jurken, hakken etc. De meiden hebben echt genoten. Het was supergezellig!! En de foto’s zijn erg leuk geworden.

Groetjes Kim en Gerlinda

juni 21, 2017

Zaterdag heeft mijn dochter haar feestje gevierd. Het was een TOPmiddag. De meiden hebben genoten en gelachen. Ze hebben leuke tips gehad en prachtige foto’s gemaakt. Wendy hartstikke bedankt voor de leuke workshop en de mooie foto’s!!

Groetjes Iris.

mei 21, 2017

Vandaag was het dan zo ver, het glamourfeest voor de verjaardag van mijn dochtertje Lina.

Zodra Wendy d’r auto begon uit te laden werd meteen duidelijk dat dit een top feestje ging worden. En dat werd het ook. Wendy heeft alle tijd genomen om alle meiden er tip top uit te laten zien, en daarna heeft ze ze erg mooi op de foto gezet. Een verzoekje van mijn kant om een extra foto te maken van mijn dochter met haar beste vriendin was ook geen enkel probleem. Al met al was het een meer dan geslaagde dag. Iedereen ging blij naar huis. En volgens mijn dochter was dit het beste feestje ever!

Dianah Seoud.

april 21, 2017

Hallo Wendy,

Zoals je weet was dit de beste, leukste, vetste party EVER!..Ja ze hebben het een paar keer geroepen. De meiden hebben het er nog lang over gehad. Zij vonden de foto’s geweldig….hun ouders ook. Trouwens we hebben hele leuke reacties van de buren gekregen die de roze loper zagen liggen. Dus nogmaals hartelijk dank voor deze onvergetelijke dag…. Ook namens Jelainey

Judith

april 21, 2017

Gisteren heeft mijn dochter een geweldig meidenfeest gehad! Alles was tot in de puntjes verzorgd. De aankleding, het materiaal, de foto’s, de certificaten en natuurlijk de begeleiding.
Het is echt een geweldige middag geweest, nogmaals bedankt en tot de volgende keer!

Hartelijke groeten Hannelien

april 21, 2017

Hoi Wendy

Wat fijn al zo snel de foto’s!! En supergaaf!

groetjes Bianca

februari 21, 2017

hallo Wendy,

Esmee heeft een super prinsessenfeest gehad. Alles was zo goed geregeld, ons huis werd omgetoverd in een prinsessenkamer, de kids werden supermooie prinsessen, helemaal goed. De verzorging was gewoon helemaal top, ver boven verwachtingen. De meiden hebben het er nog steeds over en de ouders trouwens ook hoor. De foto’s waren zo leuk, daar is iedereen blij mee. Mijn complimenten en ik raad het bij iedereen aan, zeker doen!!!

Simone

februari 21, 2017

Lieve Wendy,

Mijn dochters hebben een super party gehad. Ze voeren sommige tips omtrent het opmaken en reinigen ook uit. Dus: geen dikke klodders mascara en foundation meer. En de foto’s zijn een mooie herinnering aan een fijne middag.
Nogmaals bedankt én tot de volgende keer. Het is namelijk voor herhaling vatbaar.

Groetjes Annelies

februari 21, 2017

Hoi Wendy. Sarah heeft een fantastisch feest gehad. Alle meiden voelden zich heel mooi en bijzonder door de mooie make-up en alle aandacht. En als afsluiting, zo’n grandioze fotoshoot. Iedereen stond te stralen. De foto’s zijn ook geweldig geworden. Dank je wel. Hartelijke groeten, Barbara en Sarah

januari 21, 2017

Lieve Wendy,

Je website is erg mooi geworden! Ik wens je heel veel succes! Maar dat gaat zeker lukken.. Want alle modellen en bruidjes die je al opgemaakt hebt en alle feestjes en workshops die je tot nu toe gegeven hebt waren stuk voor stuk super! Altijd enthousiaste en leuke reacties.

Je bent een top visagist!

Groetjes, Charissa.