De Paal 7, 1351JB Almere-Haven
info@glamourfaces.nl
06-29461012

Kinderfeestje in Almere

Kinderfeestje in Almere organiseren?

Ben je op zoek naar een onvergetelijke verjaardagsfeest voor je jarige zoon of dochter? Dan ben je bij Glamour Faces in Almere zeker aan het juiste adres! In het pand van Glamour Faces kun je terecht voor diverse kinderfeestjes van kleuter tot tiener. Daarnaast verzorgen wij ook make-up en schmink workshops voor volwassenen.

Glamour Faces biedt je voor een kinderfeestje in Almere vele voordelen, waaronder:

  • Een compleet kinderfeestje in Almere van circa 3 uur;
  • Vele leuke reacties van mensen, die je voorgingen;
  • Wij leveren foto’s zonder bijkomende kosten;
  • Vele verschillende thema’s zijn mogelijk;

Wil je graag meer informatie over onze mogelijkheden voor een kinderfeestje in Almere? Neem dan contact met Glamour Faces op. Dit kunt u doen via ons contactformulier of door te bellen naar 06 – 29 46 10 12. Het kinderfeestje in Almere wordt gehouden in ons pand aan De Paal 7-8 in Almere.

Thema schmink kinderfeestje in Almere

Een Thema Schminkfeest bij Glamour Faces is inclusief het schminken, verkleedkleding, knutselen, spelletjes en een fotoshoot! Bij het kinderfeestje in Almere gaan de kinderen zich eerst verkleden in het gekozen thema. Thema’s kunnen zijn Frozenfeest, Griezelfeest, Gemengd feest, Prinsessenfeest, Hawaiifeest, Spaanse danseressenfeest, Piratenfeest en Ridderfeest.

Na het verkleden worden de kinderen geschminkt bijpassend bij de feestkleding. Ondertussen kunnen de kinderen beginnen met knutselen. Wanneer alle kinderen geschminkt zijn, gaan we samen spelletjes doen passend bij het thema. Tot slot gaan de kinderen op de foto in hun verkleedkleding. Voor de jarige is er een klein cadeautje en alle anderen kinderen krijgen een leuk presentje.

Een thema schmink kinderfeestje in Almere bij Glamour Faces is voor kinderen van 5 t/m 8 jaar, met uitzondering van de griezel feestje. Deze is van 5 tot 16 jaar. Wil je meer weten hierover? Neem dan even contact op. Benieuwd naar de tarieven? Deze vindt je ook op onze website.

Tevens ook make-up glamour party mogelijk als kinderfeestje in Almere

Of wil je samen met vriendinnen een leuke glamourmiddag of avond als een echte model? Ook dit kan Glamour Faces voor je verzorgen als kinderfeestje in Almere. We beginnen dan met een mooie Glamour make-up workshop. Ook onderdeel van een glamour party is haren stijlen, nagels lakken, verkleden in mooie glamourkleding en accessoires.  Tot slot een fotoshoot voor leuke groepsfoto’s en van de jarige alleen. Om het feestje extra feestelijk te maken ligt de roze loper uit met afzetpaaltjes dus echte glamour! Een glamour party is voor kinderen van 7 tot 16 jaar. Een sweet 16 party is tevens mogelijk.

Routebeschrijving naar het leukste kinderfeestje in Almere

Vanaf de A6 rijd je de Noorderdreef op. Bij de tweede stoplichten rechts (Gulf benzine station), daar ga je de eerste afslag rechts. Aan het eind van de straat ga je nogmaals rechts, een doodlopende straat in. Je ziet vanaf de dreef het spandoek van Glamour Faces al aan de gevel.