De Paal 7, 1351JB Almere-Haven
info@glamourfaces.nl
06-29461012

Algemene voorwaarden

Bij reservering stemt u in met de algemene voorwaarden:

Betalingen
Tarieven op deze website zijn onder voorbehoud van typ fouten en inclusief 21% BTW.

Particulieren
U kunt na afloop betalen, zowel contant als via bank app.

Bedrijven
De betaling/factuur dient binnen 8 dagen na ontvangst te worden voldaan. De verplichte betalingstermijn staat op de factuur vermeld.

Reiskosten
Reiskosten worden berekend vanaf het vestigingsadres tot aan de opdrachtgever en terug. Er wordt €0,35 per kilometer berekend. De parkeerkosten zijn voor de opdrachtgever.

Datum wijzigen of annuleren:
Tot 14 dagen voor aanvang van een workshop kunt u zonder kosten een datum verzetten of een reservering annuleren. Bij annuleringen binnen 14 dagen voor de gereserveerde datum aanvang wordt 50% in rekening gebracht. De reservering kan ten aller tijden worden verzet naar een andere datum, dit is dan geheel kosteloos.

Indien wij door onmacht een workshop moeten annuleren kunnen wij die voor u verzetten naar een andere datum.

Aansprakelijkheid en eigen risico:
Glamour Faces kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, diefstal, of letsel opgelopen tijdens een workshop. Wij zijn niet verantwoordelijk voor mensen met een allergie voor de producten, drinken of snoep.

Gebruik Beeldmateriaal / Copyright:
De foto’s die gemaakt zijn kunnen gebruikt worden voor de website. Indien u daar bezwaar tegen heeft, horen wij dat graag. Op alle foto’s en teksten van Glamour Faces zitten auteursrechten. Het is derhalve niet toegestaan beeldmateriaal van deze site te gebruiken zonder schriftelijke toestemming.