De Paal 7, 1351JB Almere-Haven
info@glamourfaces.nl
06-29461012

Algemene voorwaarden

Bij reservering stemt u in met de algemene voorwaarden:

Een workshop gaat door bij een minimale deelname van 4 personen mocht de groep niet compleet zijn plannen we een nieuwe datum in.

Aanmelden/ reserveren
Bij het aanmelden van een workshop vragen wij een aanbetaling van 50% p.p deze kunt u overmaken d.m.v. een betaalverzoek in u reserveringsmail. Het restantbedrag kunt u na afloop van de workshop pinnen of contant betalen.

Betalingen
Tarieven op deze website zijn onder voorbehoud van typ fouten en inclusief 21% BTW.

Datum wijzigen of annuleren:
Bij annulering of afwezigheid op de workshop vind geen terugbetaling plaats van de aanbetaling. De reservering kan ten aller tijden worden verzet naar een andere datum

Indien wij door onmacht een workshop moeten annuleren kunnen wij die voor u verzetten naar een andere datum.

Aansprakelijkheid en eigen risico:
Glamour Faces kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, diefstal, of letsel opgelopen tijdens een workshop. Wij zijn niet verantwoordelijk voor mensen met een allergie voor de producten, drinken of snoep.

Gebruik Beeldmateriaal / Copyright:
De foto’s die gemaakt zijn kunnen gebruikt worden voor de website. Indien u daar bezwaar tegen heeft, horen wij dat graag. Op alle foto’s en teksten van Glamour Faces zitten auteursrechten. Het is derhalve niet toegestaan beeldmateriaal van deze site te gebruiken zonder schriftelijke toestemming.

Bedrijven
De betaling/factuur dient binnen 8 dagen na ontvangst te worden voldaan. De verplichte betalingstermijn staat op de factuur vermeld.

Reiskosten
Reiskosten worden berekend vanaf het vestigingsadres tot aan de opdrachtgever en terug. Er wordt €0,35 per kilometer berekend. De parkeerkosten zijn voor de opdrachtgever.